top of page
Ontwerp zonder titel (3).png

 Je kan me boeken voor 

 W O R K S H O P S, 

 T R A I N I N G E N 

& L E Z I N G E N 

Wil jij graag iets aanbieden over mentale gezondheid binnen jouw bedrijf of school?

Ik kom ze met enthousiasme en expertise voor jullie verzorgen. 

Alles is bespreekbaar en geen enkel thema is taboe.

3 DINGEN OM OVER NA TE DENKEN ALS JE EEN TRAINING WIL INPLANNEN:

 1.

Welk thema lijkt jou leuk om aan te bieden?  Hieronder vind je de thema's waar ik me in specialiseer:

Ontwerp zonder titel (6).png

Zelfzorg & Zelfaanvaarding

Stress & Ontspanning

Ontwerp zonder titel (6).png
Ontwerp zonder titel (6).png

Creatieve 

zelfontdekking

Ontwerp zonder titel (6).png

Emoties begrijpen &

reguleren

Ontwerp zonder titel (6).png

People-pleasing &

Grenzen Stellen

Ontwerp zonder titel (6).png

Toekomst &

doelen stellen

Ontwerp zonder titel (6).png

Identiteit & Zelfkennis

Ademhaling & Mindfulness

Ontwerp zonder titel (6).png
Ontwerp zonder titel (6).png

Faalangst & 

Perfectionisme

2.

Wat hoop je dat de deelnemers er aan hebben?

Mijn stijl van workshops geven benadrukt een veilige sfeer waarin deelnemers zich vrij voelen om over zichzelf te reflecteren.

Elke deelnemer krijgt de kans om zich uit drukken en kan daarbij rekenen op een open blik.

Ongeacht of de deelnemers elkaar kennen ben ik altijd bezig met groepscohesie. Mensen zijn spiegels voor elkaar en leren nog het meeste van elkaar.

2.

Welk thema lijkt jou leuk om aan te bieden?  Hieronder vind je de thema's waar ik me in specialiseer:

Deze samenwerkingspartners gingen je voor: 

Schermafbeelding 2022-07-24 om 18.07.18.png
ehb-1.jpg

Je kan hier enkele van hun indrukken lezen:

"Stefanie is heel open, luistert aandachtig, brengt de groep in actie en creëert verbondenheid. Ik voelde me direct op mijn gemak. Vertrouwen onder elkaar. Ervaringen van anderen horen, we struggelen met dezelfde dingen"

"Zeer vriendelijke gemotiveerde psychologe die écht geïnteresseerd is en iedereen mee krijgt in de groep. Ik voelde me veilig genoeg om mijn verhaal te doen en Stephanie had een super motiverende werking."

"Ik kende al redelijk wat omdat ik al een tijdje met wisselende intensiteit therapie heb gevolgd. Desondanks heeft het me echt deugd gedaan, zeker om te zien dat ik niet alleen ben. Ook om concrete oefeningen te leren want die kende ik nog niet. Ik zou het aanraden omdat mensen die nog geen therapie hebben gehad en worstelen met zichzelf zo op een niet te confronterende manier kunnen kennismaken en leren over mildheid naar jezelf, jouw eigen waarden, .... Aan mensen die wel al in therapie zijn, zou ik zeggen dat het heel goed samenbrengt wat je in therapie tegenkomt. Dat het een sterke aanvulling is op wat je doet in de therapie. Dat het ook laagdrempelig is maar op één of andere manier ook wel veilig."

"Stefanie bedankt! Ik hoop dat je dit kan en wil verder blijven doen. Je bent een erg warm persoon en dat maakte de sessie veilig, bedankt. Ik hoop dat meer mensen, die het nodig zouden kunnen hebben, de weg naar deze workshop, door jou gegeven dan, zullen vinden!"

 • Ik heb weinig tijd. Is dit dan wel een goed idee?
  Te weinig tijd? Ik snap je helemaal. Ik heb me al zo vaak ingeschreven voor cursussen die ik niet 'op tempo' kon meevolgen. De cursussen waar ik met een fijn gevoel op terugkijk zijn de cursussen waar ik blijvend toegang toe heb. Want ervaring leert me dat wanneer ik dan later naar die cursus terug grijp, ik er evenveel of zelfs meer uithaal. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat ook jij levenslang toegang hebt tot deze cursus. Daarbij wil ik nog even toevoegen dat we ook aan grenzen werken in deze cursus. Dus het zou zomaar is kunnen dat jij binnenkort meer tijd vrij hebt omdat jij je grenzen goed kan aangeven. Win-win :)
 • Is deze cursus zijn geld waard?
  Een hele logische vraag en bedenking. Eentje die ik mezelf ook altijd stel wanneer ik op het punt sta om mij in te schrijven voor iets. Laat het mij zo zeggen, in deze cursus overloop ik al mijn 'top hits' uit therapie, als je je daar iets bij kan voorstellen :) Daarmee bedoel ik, alle technieken en inzichten waarvan ik keer op keer als psycholoog mocht ervaren dat het aansloeg bij mijn cliënt. Dat het iets raakte, dat het iets in beweging zette, dat het voor verandering zorgde. De informatie die ik in deze cursus deel, zou omgezet in therapeutische sessies ongeveer twintig sessies in beslag nemen. Het duurt uiteraard langer ook omdat we het daar ook steeds aftoetsen met de ervaringen van de cliënt. Als je dat omrekent naar de tarieven voor 1-op-1 therapie dan is deze cursus eigenlijk een koopje 😅 Waarmee je mij nooit zal horen beweren dat dit therapie vervangt, therapie blijft een uniek proces, dat ik iedereen toewens. Maar... als jij op zoek bent naar concrete uitleg en concrete oefeningen om je emotioneel leven te verzachten, dan is deze cursus voor jou. Voeg daar nog aan toe dat je dit voor de rest van je leven digitaal op zak hebt, dan zou dit eigenlijk wel een goede deal moeten zijn :)
 • Is deze cursus vooral voor people-pleasers?
  Nee. Hoewel mijn liefde voor people-pleasers groot is en ik er misschien af en toe iets specifiek over vermeld, is dit een cursus voor iedereen.
 • Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?
  Het doorlopen van één module duurt ongeveer 30 minuten. Als je daarna aan de slag gaat met de oefeningen schat ik in dat nog eens 30 minuten bezig bent. Dit doe je voor 9 modules, dus je hebt ongeveer 9u nodig om de hele cursus te doorlopen. Het kan ook langer of korter zijn, dat zal een beetje van jouw stijl afhangen. Onthoud dat je levenslange toegang hebt en je je tijd dus indeelt zoals het jou uitkomt.
 • Welke betaalopties zijn er? Is er een mogelijkheid tot gespreid betalen?
  Je kan betalen met alle meestgebruikte betaalmethodes (Bancontact, Ideal, Paypal, Creditcard). Er is ook een mogelijkheid tot gespreid betalen. Je kan kiezen om het bedrag in 3 keer oftewel in 6 keer te betalen.
 • Kan ik de cursus ook op mijn telefoon bekijken? Dat werkt voor mij altijd het handigste.
  Ja! En vlot zelfs. De cursus staat op het platform Kajabi. Kajabi heeft een app die je kan downloaden en laat je zo toe om makkelijk doorheen de cursus te navigeren vanop je telefoon of tablet.
 • Ik volg op dit moment therapie. Is deze cursus dan nog een nuttige toevoeging?
  Absoluut! Als er bepaalde thema's zouden overlappen met de thema's die je in therapie aanpakt, kan dit alleen maar zorgen voor een verdieping van je verwerking. Je kan ook altijd naar de cursus terugkijken als je een bepaalde aanpak wil opfrissen in je hoofd. Dus dat combineert het beste uit twee werelden. Inzicht + overzicht ♡
 • Ik volg op dit moment geen therapie. Is het dan een goed idee om zelfstandig aan een cursus met psychologische thema's te beginnen?
  Dit vind ik een hele belangrijke vraag en is daarom iets waar ik met veel zorg mee om zal gaan. Ten eerste wens ik iedereen een goede therapeut toe. Alles wat het leven een beetje kan verzachten is welkom. Dat gezegd zijnde, ben je misschien niet in therapie om praktische of financiële redenen en dat begrijp ik volkomen. Twee dingen wil ik je hierover meegeven: 1. De cursus is laagdrempelig ingericht. Dat betekent dat je nergens voorkennis over dient te hebben om goed te kunnen volgen. 2. Op basis van mijn jarenlange ervaring als psycholoog kan ik vooraf inschatten welke oefeningen mogelijks wat diepere lagen in jezelf zullen raken. Ik zal je daarom altijd vooraf waarschuwen en aanmoedigen om een 'buddy' uit jouw netwerk aan te duiden waar jij na afloop contact mee zou kunnen zoeken. Zo wordt er goed voor jou gezorgd en zorg jij dus ook goed voor jezelf ♡
bottom of page